De afdeling Verkoop staat aan de start van het hele proces binnen Huijbregts Groep. Zij zijn dan ook het eerste aanspreekpunt voor zowel huidige als potentiële klanten. De afdeling bestaat uit een binnendienst en een buitendienst. Gezamenlijk zorgen zij ervoor dat de wensen van deze (potentiële) klanten vertaald worden naar een optimale dienstverlening.

Wanneer klanten geïnteresseerd zijn in een samenwerking met Huijbregts Groep, nemen zij contact op met een van onze verkopers. De klantwens staat altijd centraal. De afdeling verkoop gaat dan ook het gesprek aan met onze (potentiële) klanten en brengt gezamenlijk de wensen in kaart. Zo heeft een klant bijvoorbeeld invloed op de wijze waarop de grondstoffen ingekocht worden, bij welke partij dit moet gebeuren, hoe het product uiteindelijk verpakt moet worden en hoe zwaar een verpakking mag zijn.

De gemaakte afspraken worden intern vertaald naar een zo optimaal mogelijk proces zodat er een snelle en betrouwbare dienstverlening kan worden gecreëerd. Hierbij zijn korte communicatielijnen met klanten erg belangrijk; ook de interne communicatie speelt hierbij een grote rol. Zo moet er snel geschakeld kunnen worden met bijvoorbeeld de afdelingen inkoop, planning en operations. Administratief gezien wordt alles nauwkeurig bijgehouden zodat wij volledige openheid en transparantie aan onze klanten kunnen garanderen. Zo weten onze klanten altijd waar zij bij Huijbregts Groep aan toe zijn.