Historie
In 85 jaar tijd is Huijbregts Groep uitgegroeid van een lokaal familiebedrijf naar een internationale marktleider. Maar het familiegevoel blijft.

Poedermengsels voor slagerijen
In 1936 startte Wim Huijbregts een bedrijf in Eindhoven. Hij begon met het mengen van mixen voor regionale slagerijen. De mixen werden onder andere gebruikt in worst- en gehaktproducten. In de jaren ’70 maakte het bedrijf een enorme groei door. Er kwam een nieuwe productielocatie in Helmond.

Poeder voor levensmiddelenindustrie
In december 1980 nam zoon Frans het bedrijf van zijn vader over. Hij zag dat er een nieuwe koers nodig was. De ambachtelijke slagerij was immers naar de achtergrond aan het verdwijnen en de vleesindustrie kreeg de overhand. Huijbregts stopte met de productontwikkeling en richtte zich op poeders voor levensmiddelenindustrie. Onder Frans’ leiding werden hoogwaardige technologische innovaties doorgevoerd. Sinds 2018 is de derde generatie, Willem, mededirecteur van Huijbregts Groep.

Productielocatie in Spanje
In mei 2019 is Huijbregts Groep begonnen met de bouw van haar eerste fabriek in het buitenland. De fabriek wordt gebouwd in Massanes, Girona, Spanje en zal begin 2021 operationeel zijn. Met de komst van de Spaanse fabriek kan Huijbregts Groep zich gaan richten op de Zuid-Europese en Noord-Afrikaanse markt.