Misschien ben je Huijbregts Groep al wel eens tegen gekomen op Facebook, Instagram of LinkedIn? Hiervoor is de afdeling communicatie onder andere verantwoordelijk. De afdeling Communicatie zorgt ervoor dat alle communicatie uitingen aansluiten bij wat het bedrijf is. Hierbij kun je denken aan social media, het maken en onderhouden van de website en het bedenken en organiseren van evenementen en beurzen.

Niet alleen externe communicatie uitingen worden verzorgd door afdeling communicatie, ook interne communicatie wordt door de afdeling gecoördineerd. We zijn verantwoordelijk voor de beeldkrant, het produceren van (thema) kranten voor medewerkers en het organiseren van bijeenkomsten voor onze medewerkers. Zo wordt met alle doelgroepen, zowel intern als extern, op de juiste manier gecommuniceerd.

De afdeling Communicatie is ook verantwoordelijk voor de receptie van Huijbregts Groep. Als communicatiemedewerker ben je het visitekaartje van Huijbregts Groep. Zowel contacten per telefoon, mail of aan de balie worden door ons gastvrij begroet.

Maar dat is nog niet alles! De afdeling Communicatie beheert ook de mail en de agenda van de directie van Huijbregts Groep. Wanneer je bij Huijbregts Groep op de afdeling Communicatie werkt ben je ook verantwoordelijk voor het directiesecretariaat. Doordat je zo veel verschillende werkzaamheden hebt is er altijd wel iets te doen en heb je veel afwisseling!