Vind je ideale werkplek

Wanneer er openstaande vacatures zijn worden deze hier geplaatst. 

World Class Blending

Huijbregts Groep mengt poedergrondstoffen voor de voedselindustrie. In de inmiddels ruim 80 jaar dat we bestaan, hebben we dit naar zo’n kwalitatief hoogwaardig niveau weten te tillen dat Huijbregts tot de wereldtop behoort.

Met speerpunten als klantgerichtheid, flexibiliteit en efficiency van processen weten we ons te onderscheiden op het gebied van innovatie, procestechniek en automatisering. En daar zijn we trots op!

Die trots zien we terug in onze medewerkers. We werken hard maar humor op de werkvloer mag absoluut niet ontbreken. We zijn vriendelijk, de omgang is informeel en we behandelen elkaar met respect. Ook is Huijbregts Groep een sociaal werkgever te noemen, waarbij oog is voor het individu en medewerkers de aandacht krijgen die zij verdienen.  

Ontdek meer over Huijbregts
Adri van Vroenhoven

In 2016 heb ik de kans gekregen om bij Huijbregts Groep te starten als; systeembeheerder, helpdesk voor het registreren en coördineren van onderhoud en herstel werkzaamheden.
Ik werk elke dag met veel plezier in dit familiebedrijf. Ik ben enthousiast en krijg voldoening om samen met mijn collega’s de technische innovaties toe te passen , te beheren en het creëren van oplossingen voor storingen.

Stages en opdrachten

Ben jij op zoek naar een leerzame stageplaats waarbij je meekijkt in een groot familiebedrijf? Meld je dan aan voor een stage of project bij Huijbregts Groep! 

Wij zoeken regelmatig gemotiveerde stagiaires voor de diverse afdelingen binnen het bedrijf! Heb je geen idee of jouw opleiding aansluit bij het werk binnen Huijbregts? Neem gerust contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.