Virtual tour

Bij Huijbregts Groep mengen we poeders voor de levensmiddelenindustrie. De kans is groot dat jij vandaag al iets hebt gegeten waaraan Huijbregts Groep heeft meegewerkt. In veel voedingsmiddelen zijn poeders, zoals geur- kleur -en smaakstoffen verwerkt.

Wil jij in onze productie of logistiek een ook een rol spelen? Bezoek dan onze fabriek via de virtual tour! Op basis van jouw kwaliteiten kunnen wij samen met jou kijken waar jij het beste past. Neem alvast een kijkje op jouw toekomstige werkplek.

Vind je ideale werkplek

Wanneer er openstaande vacatures zijn, worden deze hier geplaatst. 

Je kent ons beter dan je denkt!

De kans is groot dat je vandaag iets hebt gegeten wat verwerkt is in onze fabriek. Want in 80% van de eetmomenten in Nederland zitten poederstoffen die wij hebben gemengd. 

Huijbregts Groep mengt poedergrondstoffen voor de voedselindustrie. In de inmiddels 85 jaar dat we bestaan, hebben we dit naar zo’n kwalitatief hoogwaardig niveau weten te tillen dat Huijbregts tot de wereldtop behoort.

Met speerpunten als klantgerichtheid, flexibiliteit en efficiency van processen weten we ons te onderscheiden op het gebied van innovatie, procestechniek en automatisering. En daar zijn we trots op!

Die trots zien we terug in onze medewerkers. We werken hard maar humor op de werkvloer mag absoluut niet ontbreken. We zijn vriendelijk, de omgang is informeel en we behandelen elkaar met respect. Ook is Huijbregts Groep een sociaal werkgever te noemen, waarbij oog is voor het individu en medewerkers de aandacht krijgen die zij verdienen.  

Ontdek meer over Huijbregts
Adri van Vroenhoven

In 2016 heb ik de kans gekregen om bij Huijbregts Groep te starten als; systeembeheerder, helpdesk voor het registreren en coördineren van onderhoud en herstel werkzaamheden.
Ik werk elke dag met veel plezier in dit familiebedrijf. Ik ben enthousiast en krijg voldoening om samen met mijn collega’s de technische innovaties toe te passen , te beheren en het creëren van oplossingen voor storingen.

Michiel van Teijlingen

Mijn naam is Michiel van Teijlingen. Samen met nog 3 collega's regelen wij alle inkoopaangelegenheden bij Huijbregts Groep. Ik ben 12 jaar geleden begonnen als inkoper en dat bevalt nog steeds. Onze grondstoffen komen vanuit de hele wereld en zijn vaak oogstafhankelijk. Hierdoor kunnen tal van zaken misgaan en een van onze taken is om dit vroegtijdig te signaleren en het inkoopproces zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Maar onze hoofdtaak blijft natuurlijk onderhandelen en de gemaakte afspraken in contracten vast te leggen. Elke dag heeft zo weer een andere uitdaging en dat maakt het juist zo leuk!

A. Arslan

Hallo ik werk al 27 jaar lang bij Huijbregts Groep. Ik ben begonnen als productiemedewerker. Ik ben blij dat ik bij Huijbregts Groep ben gaan werken omdat je hier de kans hebt om te kunnen groeien. Ik heb een opleiding gevolgd en ben doorgegroeid tot teamleider. Ik vind het fijn om bij een familiebedrijf te werken omdat iedereen elkaar kent. Ook vind ik mijn werk leuk omdat er leuke collega's zijn! Iedereen is enthousiast en behulpzaam. 

Desiree Jorissen

Ik ben Desiree, in 2017 ben ik bij Huijbregts Groep begonnen als uitzendkracht. Dit beviel zowel mij als mijn teamleider zo goed, dat ik na negen maanden al een vast contract had, waar ik natuurlijk heel blij mee ben. Ik werk elke dag op de reachtruck en zorg dat de pallets met poeders met de shuttlebaan naar de plek van bestemming gaan. Het is hard werken, maar dit bevalt me goed! 
 

Ruud Bellemakers

Sinds 2012 ben ik bij Huijbregts Groep werkzaam als bedrijfsdocent. Een heel veelzijdige functie waarbij ik me niet alleen met onderwijs bezig houd, maar ook met ontwikkeling en kwaliteit van medewerker en bedrijf. Een mooie wisselwerking waarbij ik met diverse afdelingen samenwerk. Het overdragen van kennis en het begeleiden van cursisten in hun ontwikkeling geven mij de grootste motivatie om elke dag met plezier naar mijn werk te gaan. Daarnaast houd ik van de informele sfeer die in het bedrijf heerst.

Stages en opdrachten

Ben jij op zoek naar een leerzame stageplaats waarbij je meekijkt in een groot familiebedrijf? Meld je dan aan voor een stage of project bij Huijbregts Groep! 

Wij zoeken regelmatig gemotiveerde stagiaires voor de diverse afdelingen binnen het bedrijf! Heb je geen idee of jouw opleiding aansluit bij het werk binnen Huijbregts? Neem gerust contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.