Bij Huijbregts Groep zit MVO, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in de genen. We weten niet beter. Als familiebedrijf hebben we nu eenmaal onze normen en waarden en willen we onszelf recht in de spiegel kunnen aankijken. Huijbregts Groep onderneemt hierdoor van nature duurzaam, met respect voor mens en omgeving; dit doen we al zolang we bestaan.
 

Onze zorg voor de mens

Prestatieladder Socialer Ondernemen
Niet voor niets zijn we moeiteloos gecertificeerd voor de hoogste trede van de Prestatielader Socialer Ondernemen (PSO). Wij zetten ons meer dan gemiddeld in om kwetsbare groepen duurzaam aan het werk te houden.
 

Opleiden
In onze eigen bedrijfsschool kunnen medewerkers van Huijbregts Groep en die van andere bedrijven binnen de Brainport-regio worden opgeleid. Dit kan zijn voor de MBO opleiding Procesoperator niveau 2-, 3- en 4 of voor een cursus Nederlands.

Ook is het mogelijk om externe trainingen of opleidingen te volgen.
 

Activiteiten voor medewerkers en familie!
Leuke activiteiten, borrels en workshops; ook met uitjes voor de familie!

 

Onze zorg voor de omgeving

Huijbregts Groep draagt ook bij aan een beter milieu. We doen aan afvalscheiding, houden onze CO2 uitstoot in de gaten en gaan over tot het plaatsen van zonnepanelen. We willen zo min mogelijk gas gebruiken. Inmiddels bestaat ons wagenpark uit elektrische voertuigen.  Ook zorgen wij voor een efficiënt transportbeheer en minder vrachtwagenkilometers. Ook dit scheelt CO2 uitstoot!