De familie Huijbregts

Huijbregts Groep is al 85 jaar een familiebedrijf. De directie bestaat uit Frans Huijbregts, Rina Huijbregts en zoon Willem Huijbregts. Samen zorgen zij ervoor dat het bedrijf door eigen hightech innovaties voorop blijft lopen op de markt en daardoor financieel gezond blijft.
 

Begin 2021 openen we de eerste buitenlandse productielocatie in Massanes (Spanje). Huijbregts is dan in staat om vanuit Nederland en Spanje een groot gedeelte van de Europese markt direct te bedienen.
 

Onze missie
Huijbregts Groep verwerkt poeders voor de voedingsmiddelenindustrie. Onze missie is om als solide en hightech familiebedrijf onze klanten te blijven ondersteunen bij het (volledig) overnemen van het poedermanagement. Hierdoor kunnen voedselproducenten op een efficiënte manier een betere voedselveiligheid en een hogere flexibiliteit bereiken.
 

Onze visie
Huijbregts Groep wil een onmisbare partner in de voedingsmiddelenindustrie zijn en wil op basis van het eigen innovatieve vermogen in staat zijn voorop te lopen in een steeds veranderende markt.

De manier waarop we dit willen realiseren is samengevat in de volgende kernwaarden:

- Ondernemend
- Dienstverlenend
- Transparant
- Innoverend
- Voedselveilig