De familie Huijbregts

Huijbregts Groep is al 87 jaar een familiebedrijf. De directie bestaat uit Frans Huijbregts, Rina Huijbregts en zoon Willem Huijbregts. Samen zorgen zij ervoor dat het bedrijf door eigen hightech innovaties voorop blijft lopen op de markt en daardoor financieel gezond blijft.
 

Begin 2021 openden we de eerste buitenlandse productielocatie in Massanes (Spanje). Daarmee is Huijbregts in staat om vanuit Nederland en Spanje een groot gedeelte van de Europese markt direct te bedienen.
 

Onze missie
Huijbregts Groep verwerkt poeders voor de voedingsmiddelenindustrie. Onze missie is om als solide en hightech familiebedrijf onze klanten te blijven ondersteunen bij het (volledig) overnemen van het poedermanagement. Hierdoor kunnen voedselproducenten op een efficiënte manier een betere voedselveiligheid en een hogere flexibiliteit bereiken.
 

Onze visie
Huijbregts Groep wil een onmisbare partner in de voedingsmiddelenindustrie zijn en wil op basis van het eigen innovatieve vermogen in staat zijn voorop te lopen in een steeds veranderende markt.

De mix van Huijbregts Groep

Huijbregts groep, de mix voor jou

Betrouwbaar, Betrokken en innovatief, dat zijn de ingrediënten van de Huijbregts Groep mix. Deze combinatie van kernwaarden laat zien wie wij zijn en waar wij voor staan en we zijn constant bezig met het zoeken van een verbetering in onze ingrediënten om onze klanten, medewerkers en omgeving zoveel mogelijk te laten genieten van onze mix en het zo altijd te laten smaken naar meer. In ons familiebedrijf draagt iedereen bij aan het prefect mengen van de Huijbregts mix.

 

Betrouwbaar

Vertrouw in de mix

De interne geur- en smaakstoffen van dit ingrediënt zijn het vertrouwen van onze medewerkers in Huijbregts Groep, Huijbregts Groep in haar medewerkers en de medewerkers in elkaar, werkzekerheid en verantwoordelijkheid.
Dit ingrediënt krijgt haar externe kleur door onze leverbetrouwbaarheid, financiële betrouwbaarheid en het vertrouwen dat wij de juiste dienst leveren met de juiste ingrediënten in de juiste dosering. Daarnaast kunnen klanten hun recepten aan ons toevertrouwen, omdat wij daar vertrouwelijk mee omgaan. Voedselveiligheid en kwaliteit worden hierbij altijd gegarandeerd.

 

Betrokken

Maak deel uit van de mix

Iedereen heeft behoefte aan een luisterend oor. Het is dan ook onze mix van aandacht, waardering en respect die deze waarde een passend ingrediënt maakt voor de Huijbregts Groep mix. In ons gezellige, Brabantse familiebedrijf hangt een gemoedelijke informele sfeer waarbij iedereen gelijk is en met elkaar meedenkt. De gezamenlijke activiteiten die georganiseerd worden zorgen er dan ook voor dat er ruimte is voor plezier wat de onderlinge verbondenheid steeds weer vergroot.
Wat Huijbregts Groep zo smaakvol maakt voor de buitenwereld is haar betrokkenheid met de omgeving en haar klanten.  We werken met standaarden die per klant kunnen variëren. Door nauw samen te werken met onze klanten kunnen wij er voor zorgen dat er aan al hun eisen voldaan wordt.

 

Innovatief

Creëer de mix

Innovatie is wat onze mix zo kleurrijk maakt. De basiskleur bestaat uit creativiteit, ruimte voor feedback en het delen van ideeën met elkaar. Met behulp van onze medewerkers en de samenwerkingen met de omgeving kunnen wij ons constant blijven ontwikkelen om onze unieke service op een steedse efficiëntere manier aan te bieden. Zo blijft Huijbregts groep vooroplopen in een steeds veranderende markt.

 

Nieuwsgierig naar onze vacatures? Neem een kijkje door te klikken op de onderstaande link of neem contact op met HR.